ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ασφαλής πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στην περίπτωση αυτή οδηγήστε σε μια σελίδα, όπου πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας και αυτά της πιστωτικής σας κάρτας. Αφού γίνει η χρέωση με το συνολικό ποσό της παραγγελίας, σας αποστέλλεται μέσω email μια προσωρινή απόδειξη, ενώ η κανονική απόδειξη θα σας έρθει μαζί με το πακέτο της παραγγελίας. Ο τρόπος πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλής μιας και χρησιμοποιούνται Secure Servers από τις τράπεζες για την πραγματοποίηση τέτοιων συναλλαγών.

Πληρώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το δέμα – υπόδημα σας αποστέλλεται ελεύθερο δηλαδή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κατά την παραλαβή του. Το έχετε πληρώσει και απλά το περιμένετε από την courrier που συνεργαζόμαστε …

 

Αντικαταβολή, μετρητοίς κατά την παράδοση

Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο που έχετε ορίσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, όταν η courrier που συνεργαζόμαστε σας παραδόσει το δέμα – υπόδημα τότε θα πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας.

 

Paypal

Είναι η ασφαλής μέθοδος πληρωμής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της πιστωτικής-χρεωστικής σας κάρτας. Λειτουργεί μέσω ενός email με το οποίο έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία Paypal και σας βοηθά στο να κάνετε ασφαλείς πληρωμές σε αγορές σας μέσω διαδυκτίου.

 

Τρόποι πληρωμής – Ελλάδα

Οι παραγγελίες από Ελλάδα μπορούν να εξοφληθούν με αντικαταβολή, πληρωμή με κάρτα, κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και paypal

 

Τρόποι πληρωμής – Κύπρος/Χώρες εξωτερικού

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με χρήση κάρτας (πιστωτικής/χρεωστική), κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και paypal

 

Pin It on Pinterest